PA261491sn-cat2

 

Per 1 januari zijn we weer landelijk fysiek inplanbaar en houden kantoor in Utrecht, tot de tijd dat we alleen online advies en begeleiding doen. Dat houdt in dat u ons gewoon kunt bellen voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. U hoeft niets met of van mij en krijgt feedback op het gesprek en mijn wijze van reflectie .. ervaar gewoon hoe het u bevalt! Kernthema van alle trajecten en trinaingen : hoe neem ik zelf weer de regie,  met alle kwaliteiten en gebreken die ik heb, zonder de energie te verliezen in destructieve systemen en patronen. 

In 2015 is het woord Coaching uit de naam geschrapt. Deze term is sinds mijn start 18 jaar geleden behoorlijk gedevalueerd. Ik gebruik zelf nu de term aandachtsvolle begeleiding (wat tegenwoordig weer met het modewoord Mindfullness heet). Maar whats in a name?! 

Belangrijk is dat ik u zal blijven uitdagen meer uit je leven te halen en de kwaliteit van leven (dus ook prive & werk) te vergroten en jezelf verder persoonlijk te ontwikkelen. 

Overige trainingen & begeleiding : Introductie Gamification met inzet van technologie meer fun plezier en energie in je werk en vrije tijd besteding -hoe hou je je energieniveau hoog?

- Net-werk een job ! Sollicitatie begeleiding, training  & advies
- Reintegratie & outplacementbegeleiding en advies na ziekte of lange arbeidsloze periode

- Outplacementbegeleiding : bevrijding van vastzittende, uitzichtloze ontwikkelingsbeperkende    werksituaties 

- Individuele begleiding ter vergroting van het (werk-)plezsier en beleving

Klantvriendelijkheids trajecten: 

  • ''mistory guest ''bezoeken
  • Concrete en leuke teamsessies die direct plezier, in- en omzet verhogen
  • klantraadpleging (direct in interveiw, niet met invul lijstjes)
  • Klantvriendelijkheidstest voor personeel, inclusief persoonlijk vraaggesprek
  • Training klantbehandeling in 1 dagdeel, waarin alle geconstateerde aandachtspunten worden meegenomen, en het beleid van uw zaak mbt klantbenadering natuurlijk ook.

Extra's :

  • training klachtafhandeling & conflicthantering
  • Gamification om met uw bestaande personeel op leuke manier hogere betrokkenheid en  meer werkplezier te creeren. Gerichte teambuilding in het werk (niet op de hei!). 
  • individuele coaching ''on the job''
  • evaluatie bijeenkomsten na.v. gemaakte doelstellingen

Laatste wijziging : 9-4-2019